YRITYS - Osallistu talkoisiin

Osta Makiksen pelastaja tukipaketti. Paketti sisältää:
- Yrityksesi nimi messinkiseen tukijalaattaan maauimalan seinään.
- Makiksen pelastaja -diplomi yrityksesi omalle seinälle.
- Logo maauimalan nettisivujen kiitosseinälle.

Jokaisen Raumalaisen yrityksen velvollisuus on osallistua Makiksen kunnostukseen.
Makis on Raumallaisille tärkeä asia ja ainoastaan yhteisvoimin saamme Makiksen kuntoon kaupunkilaisten iloksi.

Osta tukipaketti →
Miksi osallistuisin? →


Maauimalaa pelastamaan

Otanlahteen vuonna 1955 rakennettu olympiamittainen maauimala – teknisesti suodattamaton ja lämmittämätön merivesiallas – oli useamman raumalaisen sukupolven kesän keskipiste aina vuoteen 2013 asti. Syy sulkemiseen oli yksiselitteinen, rakas Makis oli rapistunut käyttökelvottomaksi nykypäivän normeja ja säädöksiä ajatellen.

Kaupunkilaiset vaativat Makiksen kunnostusta ja Museovirastolle uimala on suojelukohde

Toiveista huolimatta uimalan kunnostus on jäänyt kaupungilta tekemättä, mutta vain koska se on ollut kaupungille liian kallista. Rauman kaupunki teetti maauimalan kunnostamisesta kustannusarvion, jonka loppusumma kohosi 4,8 miljoonaan euroon. Paljasjalkainen raumalainen, Riku Räsänen ei voinut hyväksyä tilannetta, vaan hän halusi lähteä vetämään maauimalan pelastustalkoita. Hän perusti Makis Oy:n, jonka kanssa kaupunki vihdoin allekirjoitti kumppanuus- ja vuokrasopimuksen 29.5.2017. Sopimuksen tavoitteena on uimalan kunnostus ja sen uudelleenavaaminen kesällä 2019. Investoinnin kokonaiskustannukseksi laskettiin vain 1,7 miljoonaa euroa, johon kaupunki on sitoutunut mukaan miljoonan euron investointiavustuksella.

Kunnostettu allas palvelee entistä laajempaa käyttökuntaa

Altaaseen tulee makea vesi, jonka 27 asteen lämpötila takaa käyttäjien viihtyvyyden myös huonommilla keleillä. Altaan uusi tekniikka ja uimahallitasoinen suodatusjärjestelmä takaavat terveellisen uimaveden. Uintimukavuutta ja turvallisuutta lisää myös madallettu allassyvyys 0,6–2 metriä. Valmistuttuaan maauimala palaa vaarallisiksi katsottuja hyppytorneja lukuun ottamatta entiseen loistoonsa ja kesän keskipisteeksi.

Liity talkoisiin

Projektista puuttuu vielä 700 000 euroa, joiden löytämiseksi Makis Oy lähestyy nyt lähialueen yrityksiä. Kysymys on kaikkien raumalaisten yhteisistä pelastustalkoista ja siksi haastamme myös kaikki raumalaiset yritykset mukaan. Jokaisen Raumalaisen yrityksen velvollisuus on osallistua Makiksen kunnostukseen. Ainoastaan yhteisvoimin saamme maauimalan takasin kaupunkilaisten iloksi ja lisäämme kaupungin asumisviihtyvyyttä. Kiitokseksi kaikkien pelastustalkoisiin lähtevien yritysten nimet ikuistetaan näkyvästi vuosikymmenien ajaksi maauimalan seinään.
Makis-projekti on hyväntekeväisyyttä, jonka lähtökohtana on raumalaisten asumisviihtyvyyden lisääminen. Haluamme korostaa, että projektin vetäjä on tehnyt kaikki uimalaan liittyvät työt ja suunnittelun puhtaasti talkoopohjalta. Tulevaisuudessa uimalaa pyörittää Makis Oy, jonka tarkoitus ei myöskään ole tuottaa voittoa, vaan ylläpitää maauimalaa ja sen ranta-aluetta. Yrityksen tilinpäätös julkistetaan vuosittain ja tilejä valvoo KHT-tilintarkastaja.

Lisätietoja saat keräyskoordinaattoriltamme Timo Saariselta +358 40 702 7316, timo (at) makis.fi Näkyvyyspaketin voi ostaa myös suoraan laskulla. Toimita sähköpostilla yrityksesi yhteystiedot ja laskutustiedot osoitteeseen timo (at) makis.fi ja olemme yhteydessä sinuun.

Jokainen näkyvyyttä ostanut yritys saa myös oikeuden käyttää Makiksen pelastaja -logoa ja materiaaleja. Katso ja lataa materiaalia →


Makiksen pelastaja tukipaketti

570 € (hinta alv 0%)

• Yrityksesi nimi messinkiseen tukijalaattaan maauimalan seinään.
• Makiksen pelastaja -diplomi yrityksen omalle seinälle.
• Logo Makiksen nettisivuille.
• Oikeus käyttää Makiksen pelastaja tunnuskuvia ja logoa.
• Hyvä mieli ja Raumalaisten vilpitön kunnioitus.

OSTA tukipaketti
Lisätietoja saat keräyskoordinaattoriltamme Timo Saariselta +358 40 702 7316, timo (at) makis.fi Logopaikan voi ostaa myös suoraan laskulla. Toimita sähköpostilla yrityksesi yhteystiedot ja laskutustiedot osoitteeseen timo (at) makis.fi ja olemme yhteydessä sinuun.

Jokainen näkyvyyttä ostanut yritys saa myös oikeuden käyttää Makiksen pelastaja -logoa ja materiaaleja.
Katso ja lataa materiaalia →


kannatus­symboli

Kun ostat näkyvyyspaketin saat oikeuden käyttää Makiksen pelastaja tunnuskuvia ja logoa. Jakamalla kerrot että välität ja kannustat myös muita osallistumaan talkoisiin!

Nämä ja painokelpoiset materiaalit ladattavissa myös täältä →

#makiksenpelastaja

Lataa kuva

#makiksenpelastaja

Lataa kuva

#makiksenpelastaja

Lataa kuva

#makiksenpelastaja

Lataa kuva

#makiksenpelastaja

Lataa kuva

#makiksenpelastaja

Lataa kuva

haluan auttaa,
ottakaa minuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä